Ce este Tasi Home Studio?

Tasi Home Studio este mai mult decât un magazin de elemente de design interior.

Prin funcţionalitate, un design atractiv, calitate și preţuri accesibile, oferim soluţii optime de amenajare pentru cele mai importante zone ale casei. Fie că sunteți adeptul stilului clasic, minimalist sau modern, Tasi Home Studio oferă o gamă largă de produse care corespund nevoilor de zi cu zi.

Valorile noastre

Valorile în care credem sunt calitatea, reflectată prin produsele pe care le comercializăm, eficiența, oferită de echipa de vânzări și operativitatea furnizorilor pentru care am optat, sustenabilitatea, prin grija constantă pe care o avem faţă de oameni şi de mediul înconjurător.

Orientați către client

Confortul casei tale este prioritatea noastră și dorim ca amenajarea ei să nu fie pentru tine o bătaie de cap, de aceea acordăm o atenție deosebită clienților noștri pentru a contribui la visul lor. Cataloagele de prezentare ale produselor comercializate de noi vor veni în ajutorul vostru, pentru a vizualiza forma finită a lor, sau vă puteți personaliza încăperile după propriile voastre idei, Tasi Home Studio garantând calitatea.

Date firmă

SC TASI HOME STUDIO SRL
Strada Rodnei, nr. 22 440075 SATU MARE
CUI RO37623105
J30/586/2017
RO06ING0000999911110213, ING